beleggen via Binck

Beleggen via Binck

Binck adverteert met de oproep dat het geld in beweging moet worden gezet. Dat klinkt als het credo van een belegger. Wanneer geld ‘beweegt’ kan er met beleggen namelijk goed worden verdiend: een jaarlijks rendement van 7% op lange termijn (minstens 10 jaar) is haalbaar met indexfondsen. Is Binck daarvoor de juiste plek vergeleken met andere brokers? En wat moet je nog meer weten over beleggen via Binck?

Beleggen bij BinckBank

Wellicht. BinckBank biedt niet alleen een goed platform voor beleggen, maar ook een goede service en andere voordelen. Bovendien is Binck een grote speler op de Nederlandse beleggingsmarkt voor particulieren.

Achtergrond Binck

Toen in 2000 internet opkwam in Nederland, zag Binck de kans om beleggen op de beurs ook toegankelijk te maken voor particulieren. Vóór 2000 was dit namelijk nog omslachtig en vooral duur. Het internet bood echter mogelijkheden. Dit heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreid platform waar beleggers alle tools krijgen aangereikt om goed geïnformeerd en eenvoudig te kunnen beleggen.

Sindsdien is Binck uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van online beleggen in Nederland. Binck is onderdeel van BinckBank met een beursnotering op Euronext Amsterdam. Binck is momenteel internationaal actief in Nederland, België, Frankrijk en Italië. Ze genieten een hoge klanttevredenheid, wat zich onder andere heeft geuit in meerdere prijzen en awards. Mede door deze sterke kanten heeft Binck zich ontwikkeld tot een grote speler op de Nederlandse markt voor beleggers. Wist je dat het beleggingsfonds DEGIRO is ontstaan uit BinckBank?

Beleggen bij Binck

Binck biedt twee manieren van beleggen via Binck: Zelf Beleggen en Laten Beleggen. Vervolgens heeft een belegger keuze uit pakketten die de aard van beleggen representeren.

Zelf Beleggen bij Binck

Dit pakket spreekt eigenlijk voor zich. Een belegger kan met dit pakket zelf kiezen waarin hij/zij investeert en belegt. Binck biedt echter wel ondersteuning, hulp en zelfs educatieve hulp. Zelf Beleggen is er voor de ervaren belegger, maar dus ook voor de ietwat onervaren belegger die toch zelf de touwtjes in handen wilt houden.

De belegger kan met dit pakket gebruik maken van het platform en de tools van Binck. Bovendien heeft de belegger keuze uit wereldwijde beurzen en fondsen. Binck biedt ook educatieve ondersteuning aan beleggers, in de vorm van seminars, ideeën, tips en leerzame evenementen. Dit kan niet alleen bruikbare ondersteuning geven aan de minder ervaren belegger, maar ook zeker aan de ervaren belegger. Daarnaast biedt Binck inspiratie en een goed overzicht van handelskansen, feiten, trends en nieuws uit de wereld van het beleggen. Zo blijft een belegger dus altijd op de hoogte via hetzelfde beleggingsplatform. Met Zelf Beleggen heeft een belegger altijd toegang tot gespecialiseerde ondersteuning van Binck.

Bij Zelf Beleggen heeft een belegger de keuze uit drie pakketten:
Green, dit pakket is bedoeld voor de allround belegger die enkele keren per maand handelt en vooral belegt voor de lange termijn.
Blue, dit pakket is vooral bedoeld voor de actieve belegger in turbo’s en opties, omdat de belegger hiervoor handige tools krijgt aangereikt.
Black, dit pakket is perfect voor de actieve belegger die dagelijks handelt en actief is. Met masterclasses, speciale tarieven en tools kan de dagelijks actieve belegger met dit pakket het beste vooruit.

Laten Beleggen bij BinckLaten beleggen bij Binck

Ben je geen actieve belegger en geef je dit liever uit handen? Dan is Laten Beleggen een goede keuze. Een belegger kan met elk bedrag beginnen. De belegging wordt gespreid en met de juist automatisering kan Binck de kosten van het beleggen laag houden.

De belegger kan op ieder moment eruit stappen en stoppen met beleggen. Ook is er een keuze uit verschillende niveaus van risico’s, passend bij het doel van de belegger.

Met Laten Beleggen biedt Binck een keuze uit twee pakketten:
Binck Forward richt zich met name op het groeien van het vermogen. Er kan in dit pakket met iedere inleg worden begonnen.
Binck Comfort richt zich juist op het behouden van het vermogen, zodat het vermogen in ieder geval niet daalt. Hiervoor is er dus een startvermogen nodig. De minimale inleg voor dit pakket is €10.000.

Klinkt dit interessante in de oren? Kijk dan eens op de website van Binck of de pakketten bij je beleggingswensen passen.

Vergelijking met andere brokers

Geld moet in beweging worden gezet, vindt Binck, onderdeel van BinckBank. Vanaf 2000 is Binck een grote speler op de beleggingsmarkt in Nederland. Binck geniet een hoge tevredenheid onder beleggers en heeft hier meerdere awards voor gewonnen.

Binck heeft twee beleggingsproducten: Zelf Beleggen, met de pakketten Green (allround belegger), Blue (actieve belegger in turbo’s en opties) en Black (actieve dagelijkse belegger); Laten Beleggen, met de pakketten Binck Forward (groei vermogen) en Binck Comfort (behouden vermogen).

Binck is een Nederlandse broker en gespecialiseerd in beleggen. Dat komt naar voren door hun uitgebreide pakketkeuze voor zowel de beginnende als actieve belegger. Binck biedt veel mogelijkheden voor de beleggers die via Binck beleggen.

Lees hier belangrijke tips wanneer jij een beleggingsrekening bij een beleggingsfonds wilt openen.

Binck in vergelijking met andere brokers