Beleggen bij Fast Invest

Fast Invest

Fast Invest is een platform voor Peer-to-Peer-leningen (P2P-leningen). Je kunt er je vermogen investeren in leningen, met een rendement tot 16%! Is Fast Invest een goed platform voor jouw beleggingen? In deze Fast Invest review zal dit worden toegelicht. Zo kun jij een juiste inschatting maken of beleggen bij Fast Invest iets voor jou is.

Beleggen in P2P-leningen via Fast InvestBeleggen in P2P

Het beleggen in P2P-leningen wordt steeds populairder in Europa. Dit is een reactie op het huidige leenstelsel voor bedrijven en particulieren, oftewel op het huidige bankenstelsel. De rente op sparen staat historisch laag, waardoor spaargeld staat te verstoffen. Tegelijkertijd zijn banken instituten die de financiële markten manipuleren. Maar banken zijn op hun beurt ondergeschikt aan regulatie vanuit de overheid. Dit heeft gezorgd voor een negatief ondernemersklimaat waarin het mkb lastig aan de financiering kan komen voor de investeringen die ze willen doen. Dit bankensysteem belemmert dus de groei van het mkb. De markt heeft hiervoor een oplossing bedacht: het P2P-platform. Als belegger kun je hier een aanzienlijk hoger rendement behalen. Dit is natuurlijk aantrekkelijk voor de belegger. Daardoor stijgt de populariteit van deze vorm van beleggen onder investeerders.

Maar Fast Invest is niet de enige die actief is op de markt van P2P-leningen. Andere platformen zijn van Bondora, Lender & Spender en Funding Circle. Welke voordelen kan Fast Invest aan jou bieden?

Fast Invest Review

Fast Invest in actief in 36 landen, heeft meer dan 14.000 dagelijkse gebruikers en werkt samen met 21 gecertificeerde kredietverstrekkers. Het bedrijf is opgericht in Estland in 2015, maar is inmiddels ook actief in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Polen. Het is een groeiend bedrijf, met grootse groeiplannen en -mogelijkheden. Je kunt er al investeren met een vermogen van €1. Fast Invest biedt een uitgebreid platform voor het investeren in P2P-leningen.

Fast Invest controleert nauwkeurig de aanvraag voor leningen door bedrijven. Ze controleren op betrouwbaarheid van het bedrijf en de benodigde documentatie. Op basis van deze gegeven stellen ze een bepaald risico vast op de lening. Dit risico bepaalt het rendement voor de investeerder. Dit is een rendement die doorgaans veel hoger ligt dan andere beleggingsvormen, maar gaat natuurlijk gepaard met andere risico’s. Toch is het beleggen in P2P-leningen een goede manier om de beleggingsportefeuille te diversifiëren.

De Return on Investment (ROI) die Fast Invest aanbiedt, ligt tussen de 9% en 16%! Deze percentages zijn vastgesteld op basis van eerdere uitgegeven leningen via het platform, en hiermee onderscheid Fast Invest zich.

Kosten beleggen Fast Invest

Beleggen met cryptovaluta bij Fast Invest

Fast Invest heeft plannen om het platform verder uit te breiden met mogelijkheden om te investeren in cryptovaluta en de blockchain-technologie. Hierdoor kunnen investeerders hun portefeuille nog meer diversifiëren. Fast Invest heeft hiermee als doel om deze nieuwe markt van digitale investeringsmogelijkheden te betreden. Daarmee kunnen ze ook leningen aanbieden met cryptomunten.

Fast Invest wilt het binnenkort mogelijk maken om toegang te verlenen tot het Ethereum-netwerk. Daarnaast willen ze binnenkort de belangrijkste cryptomunten ondersteunen, waaronder Bitcoin, Ethereum en Ripple.

Een account openen bij Fast Invest

Als belegger of mkb-er, kun je vrij eenvoudig en gratis een account openen bij Fast Invest. Dit account zal vervolgens worden geverifieerd. Als belegger kun je dan geld op je account storten. Het is dan mogelijk om te zoeken naar investeringsmogelijkheden in leningen die passen bij je investeringsdoel. Maar je kunt natuurlijk ook investeren in bedrijven waar je zelf wat mee hebt. Je steunt met je investering het mkb, en kunt tegelijkertijd zelf een aantrekkelijk rendement behalen.

Beleggen in P2P-leningen bij Fast Invest

Je kunt als investeerder een rendement behalen op je investering zonder tussenkomst van een bank. Fast Invest heeft een duurzaam en schaalbaar investeringsmodel. Je kunt je vermogen investeren in P2P-leningen om op een makkelijke manier een passief inkomen op te bouwen met het rendement. Maar je kunt het investeren in P2P-leningen ook zien als een goede manier om je portefeuille te diversifiëren.

Fast Invest is innovatief op het gebied van het opnemen van cryptovaluta in deze vorm van investeren. Dit biedt de belegger meer investeringsmogelijkheden, en tegelijkertijd minder kosten van wisselkoersen, banken en valuta.

Je kunt investeren in verschillende type leningen, afhankelijk van het mkb dat financiering nodig heeft. Je kunt bijvoorbeeld investeren in private equity, onroerend goed en andere financiële producten.

Automatisch beleggen bij Fast Invest

Fast Invest biedt ook de mogelijkheid om automatisch te beleggen. De belegger kan tijd besparen door deze automatische investeringsfunctie in te stellen. Deze functie kan bovendien rationeel beslissingen nemen, terwijl een belegger soms beslissingen maakt op basis van emoties. De autofunctie zoekt leningen op het platform die aansluiten bij het beleggingsdoel van de investeerder en is in staat om het rendement automatisch opnieuw te investeren op het platform.

Dit bespaart de investeerder tijd en aandacht, en geeft mogelijkheden voor het behalen van een maximaal rendement. Bovendien kan een autofunctie in sommige gevallen betere beslissingen nemen dan de investeerder. De investeerder kan de autofunctie instellen op basis van verschillende criteria. Het is een aantrekkelijke functie, die zeker het overwegen waard is om eens te gebruiken.

De voordelen van beleggen bij Fast Invest op een rijtje

Bij Fast Invest kun je investeren in P2P-leningen. Met een vermogen vanaf €1 kun je al een rendement behalen van 9% tot 16%. Andere voordelen van Fast Invest zijn onder andere:

  • Money Back garantie, wanneer je onverwacht vroegtijdig je geld wilt opnemen.
  • Buy Back garantie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over terugbetalingen.
  • Het is een innovatief FinTech bedrijf, dat vernieuwend wilt blijven.
  • Ze maken geen gebruik van secundaire markten voor het vroegtijdig verkopen van een P2P-lening.

Klinkt dit aantrekkelijk? Bekijk dan eens de mogelijkheden van het investeren in P2P-leningen bij Fast Invest.