Rijk worden tips

Hoe word ik rijk?

We willen allemaal financieel onafhankelijk zijn. Dat we ons geen zorgen hoeven te maken om geld. Geen gezeik, iedereen rijk. Wil jij ook rijk worden? Ik ben ervan overtuigd dat iedereen rijk kan worden. Maar je moet slim zijn en hard werken, en een beetje geluk hebben. Het zijn drie elementen. Ik geef je graag tips hoe jij gemakkelijk rijk kunt worden. Want als jij goed geïnformeerd bent, kun jij ook rijk worden. Benieuwd? Lees snel verder.

Hoe word ik rijk zonder te werken?

Helaas is het niet zo gemakkelijk om rijk te worden zonder iets te doen. Je zult iets moeten doen om geld te verdienen en rijk te worden. Toch zijn er mogelijkheden of zeer gemakkelijk geld te verdienen. Heb je hobbies die je niet als werk beschouwt, maar wel goed kunt? Als je goed bent in sport, gamen of schrijven en je vindt het leuk om te doen, kun je daarmee extra geld verdienen. Als je dit geld dan slim in aandelen belegt kun je nog sneller geld verdienen. Hiervoor moet je wel goed zijn met cijfertjes, stalen zenuwen hebben en goed tegen verlies kunnen. Beleggen zonder verlies is mogelijk. Dan neem je weinig risico en neem je genoeg met een lager rendement.

Wil jij rijk worden zonder er (veel) voor hoeven te werken? Lees dan snel meer over:

Hoe word ik rijk als kind?Rijk worden zonder geld

Ben je nog jong en wil je rijk worden? Hoe vroeger je begint, hoe meer je kunt verdienen. Als kind kun je vooral de juiste houding aanleren om hard te werken en slim geld te verdienen. Je kunt als kind klusjes doen, zoals Heitje voor Karweitje. Of je kunt gaan babysitten. Als je een beetje slim bent of handig met computers kun je geld mee verdienen door ouderen te helpen.

Of begin je eigen blog en plaats daar advertenties op van Google Adsense. Als je plezier hebt in schrijven en je schrijft over dingen waar mensen veel geld aan uitgeven, kun je makkelijk extra geld verdienen. Als je hier vroeg mee begint, kun je later rijk worden. Denk bijvoorbeeld aan Ben Holdring van bellen.com. Hij is al op 13-jarige leeftijd begonnen als ondernemer en snel rijk geworden.

Verder lezen over hoe jij als kind gemakkelijk geld kunt verdienen?

“Hoe word ik rijk” boeken?

In boekhandels kun je vaak stapels boeken vinden die je vertellen hoe je rijk kunt worden. De meeste van die boeken leveren veel op voor de auteurs van die boeken. Tenzij je echt specialistische boeken over financiën, beleggen of verzekeringen aanschaft, is het niet waarschijnlijk dat je rijk gaat worden na het lezen van een boek. Een boek kan inspireren, maar je dient het zelf te doen.

Je kunt beter slimme tips in een blog lezen van ervaringsdeskundigen, in plaats van je tijd te besteden aan het lezen van een heel boek. Zoals de blogs van Simpelrijk.com.


Hoe wordt ik rijk zonder geld?

Het idee dat je geld nodig hebt om rijk te worden, is zeer oud en achterhaalt. Op geldloos.nl vind je een hele hoop informatie over rijk worden zonder een vermogen of investering. Zoals al zoveel mensen hebben gedaan, kan ook jij de wereld rondreizen zonder een cent op zak. Ook kun je ervoor kiezen om minder uit te geven door geld te besparen. Veel mensen worden gelukkiger als ze minder hard met geld bezig zijn. En geluk is ook rijkdom.

Wil je hier meer over lezen?