Word Ik Rijk?

Dat is een goede vraag. Bijna iedereen wilt wel rijk worden. Geen gezeik iedereen rijk dan maar? Helaas is dat ook niet zo goed mogelijk. Als jij dus wel rijk wilt worden moet je slim zijn en hard werken, en geluk hebben. Drie elementen. Als je graag hard werkt dan hoef je maar een klein beetje slim te zijn en hangt het niet zo hard van geluk af.

Hoe word ik rijk zonder te werken?

Hoe word ik rijk zonder te werken? Je zult iets moeten doen om geld te verdienen en rijk te worden, maar misschien heb je wel hobbies die je niet als werk beschouwt. Als je goed bent in sport, of gamen of schrijven en je vindt het hartstikke leuk kun je daarmee extra geld verdienen. Als je dit geld dan slim in aandelen belegt kun je nog een beetje sneller geld verdienen door rijk te worden met beleggen. Hiervoor moet je wel goed zijn met cijfertjes, stalen zenuwen hebben en goed tegen je verlies kunnen. Beleggen zonder verlies is namelijk wel mogelijk tot op bepaalde hoogte, maar dat betekent ook dat je niet veel kunt verdienen ermee relatief.

Hoe word ik rijk als kind?

Als je nog jong bent kun je klusjes doen, of babysitten. Als je een beetje slim bent of handig met computers kun je daar meer geld mee verdienen. Begin je eigen blog en plaats daar advertenties op van Google Adsense. Als je plezier hebt in schrijven en je schrijft over dingen waar mensen veel geld aan uitgeven kun je makkelijk extra geld verdienen. Als je hiermee vroeg begint kun je later rijk worden. Denk bijvoorbeeld aan Ben Holdring van bellen.com die op 13 jarige leeftijd al als ondernemer is begonnen.

“Hoe word ik rijk” boeken?

In boekhandels kun je vaak stapels boeken vinden die je vertellen hoe je rijk kunt worden. De meeste van die boeken werken ook wel, maar dan vooral voor de auteurs van die boeken. Tenzij je echt specialistische boeken over financiën, beleggen of verzekeringen aanschaft is het niet waarschijnlijk dat je rijk gaat worden van een boek. Of misschien wel? Als je elke dag tijd besteedt aan wat er in het boek staat, maar zelfs dan is het waarschijnlijk slimmer om je tijd te steken in het lezen van online tips.


Rijk zonder geld

Je kunt ook een rijk leven hebben zonder geld. Op geldloos.nl vind je hier een hele hoop informatie over. Zoals al zoveel mensen hebben gedaan, kan ook jij de wereld rondreizen zonder een cent op zak. Ook kun je ervoor kiezen om minder uit te geven, bijvoorbeeld door je auto weg te doen (of er nooit een aan te schaffen), geld besparen op vaste lasten zoals huur en verzekeringen. Veel mensen worden gelukkiger als ze minder hard met geld bezig zijn. En geluk is ook rijkdom.